Accelium Challenge

Játékalapú csapatépítés és fejlesztés

Ha szeretne úgy csapatot építeni, hogy közben egy innovatív és játékalapú módszertan segítségével fejlődnek is a résztvevők, akkor az Accelium Challenge az intelligens választás!

Ha szeretne úgy csapatot építeni, hogy közben egy innovatív és játékalapú módszertan segítségével fejlődnek is a résztvevők, akkor az Accelium Challenge az intelligens választás!

A játékok, a gondolkodás és a kihívások együttesen, kivételes digitális és személyes élményt nyújtanak a szervezet csapatai számára. Az Accelium Challenge élményét a cég igényeire szabjuk!

Mi az Accelium Challenge?

Az Accelium Challenge egy virtuális és személyes csapatépítő verseny ötvözete! A kihívás nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy együttműködő és szórakoztató környezetet alakítson ki alkalmazottai számára. Az Accelium Challenge-ben a szervezet minden részéből érkező csapatok lehetőséget kapnak arra, hogy gondolkodó játékokban versenyezzenek és gyakorolják a magas szintű gondolkodási készségeket. A kihívás egyesíti az önálló munkát és az együttműködésen alapuló tevékenységeket, amelyekhez a csapattagok együtt dolgoznak. A csapatok online gondolkodási workshopokon – mesterkurzuson – részt vehetnek, és megismerkedhetnek a játékstratégiák mellett a gondolkodásmódokkal!

Hogyan működik?

 1. lépés: Kick off meeting, ahol a résztvevők megismerkednek a rendszerrel, a folyamattal és regisztrálnak
 2. lépés: Training Camp, ahol a játékok gyakorlásával és online/vagy személyes foglalkozásokon való részvétellel készülnek fel a résztvevők a versenyre.
 3. lépés: A verseny elkezdődik, ahol a résztvevők mindent át fognak gyakorolni, amit a játékokról tanultak, és egyénileg és csoportosan is teljesítik a kihívást!
 4. lépés: Összegzés és díjátadó, ahol összefoglaljuk a folyamatot, bemutatjuk az eredményeket egy erre a célra szolgáló ranglistán, kihirdetjük a nyerteseket.

Miként és kiknek ajánljuk?

Ez mindenki számára előnyös!

 • Növeli az alkalmazottak morálját 
 • Javítja a munkatársak közötti együttműködést 
 • Növeli az alkalmazkodóképességet 
 • Erősíti a kapcsolatokat 
 • Segíti a kommunikációs akadályok leküzdését 
 • Hozzájárul a pozitív munkakörnyezet kialakításához 
 • Nagyszerű tapasztalat minimális erőfeszítéssel 

A Challenge annyi héten keresztül zajlik, amennyire igény van, ezalatt a csapatok több versenyt is teljesíthetnek.

A kihívás egyéni és csoportos feladatokat is tartalmaz.

Bármilyen számítógép vagy mobil eszköz használható a kihívás eléréséhez.

A résztvevők szabadidejükben is játszhatnak és fejleszthetik magukat.