Accelium Talent

Játékalapú kiválasztás, tehetségkutatás és toborzás

Az Accelium Talent szórakoztató, egyszerű, játékokon alapuló felmérései lehetőséget biztosítanak arra, hogy a cég átfogó képet kaphasson munkavállalóiról és az állásokra pályázókról. 


Ahogyan azt Nadav Egozi, az Accelium Israel vállalati megoldások területének igazgatója is elmondta a vele készült interjúban, a játékokon alapuló értékelés egyre elterjedtebb toborzási eszközzé válik, amellyel jelentkezők ezreit tesztelhetjük a legjobb jelöltek után kutatva, ezzel egyidejűleg vonzóbbá téve a folyamatot.

Mi az Accelium Talent?

Az Accelium Talent eszköze a kritikus képességeket méri fel gyorsan, hatékonyan és lebilincselő módon. Minden résztvevőről multidimenziós beszámoló készül, amely értékes információt tartalmaz a jelentkező gondolkodásmódjáról és viselkedési mintázatairól, munkatempójáról, vezetői és problémamegoldó stílusáról. 

Az alkalmazottak képességeinek széles spektrumáról elemzés készül, így ki lehet szűrni a magas potenciálú egyéneket.  

Elősegíti az átgondolt csapatdöntéseket, mivel összehasonlítja az egyes csapatok eredményeit más hasonló csapatokéval, így az erősségek és hiányosságok is beazonosíthatók. Pontos képet kaphatunk az egyéni teljesítményekről is, hiszen összehasonlítja az egyes résztvevők egyéni gondolkodási képességeit (kiemelve a kiugróan eltérő és domináns gondolkodási stílusokat), valamint részletesen bemutatja az egyes csapattagok eredményeit az egyéni értékelésekre támaszkodva.  

Interjú Nadav Egozi az Accelium Israel vállalati megoldások területének igazgatója:

Lehetővé tesszük a vállalatok számára, hogy átlássák, hogyan gondolkodnak a jelenlegi és potenciális munkavállalóik, milyen (a 21. században elengedhetetlen) soft skillekkel rendelkeznek, hiszen a játékok a gondolkodási folyamatainkat stimulálják.

Így rendkívül objektív módon értékelhetjük őket egy mesteréges intelligencián alapuló rendszer segítségével, mindenféle kulturális előítélet nélkül.

Mondta Nadav Egozi, az Accelium Israel vállalati megoldások területének igazgatója