Kiváncsi a képességire?

Akkor megmérjük. Hisz egy vélemény, az általában piszkos szűrőn keresztül alakul ki, a számok pedig a tényekről adnak tanúbizonyságot. Hogyan mérjük? Természetesen játékokkal.

Accelium Journey

Izgalmas utazás ez az emberi pszichében és a képességek erdejében.

Egy innovatív személyes vagy akár online szakemberrel (vagy anélkül) történő fejlesztési program, kiegészítve digitális tanulási folyamattal.

A tanulás és a növekedés kultúrájának kialakítása a szervezetben nem könnyű feladat. Az Accelium Journey egy átfogó digitális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy tanulási utakat építsen ki alkalmazottai számára. Használja ki a játékalapú tanulás erejét, hogy kritikus készségeket fejlesszen ki a szervezetében.

Az Accelium Journey élményét a cég igényeire szabjuk!

Accelium Játékalapú Felmérés

Az Accelium 360 felhőalapú rendszere a legfejlettebb értékelő technológiák hasznosításával valószerű, pontos és könnyen használható tesztkörnyezetet teremt, amely a játékos feladatok segítségével követi a viselkedési reakciókat és döntéshozatali folyamatokat, így megmutatja, hogyan gondolkoznak és működnek az emberek a szervezeten belül.

Accelium Talent

Az Accelium Talent szórakoztató, egyszerű, játékokon alapuló felmérései lehetőséget biztosítanak arra, hogy a cég átfogó képet kaphasson munkavállalóiról és az állásokra pályázókról.

TTT - Train the Trainer program

Train the Trainer program szakembereknek és belső trénereknek, akik szeretnék, ezt az innovatív módszertant elsajátítani és használni a saját eszköztárukban

Legyen minősített Accelium Szakember!

Accelium Mentoring

Nyitott csoportok és egyéni mentoring és coaching, ha a cége nem költ képzésre, de igénye lenne a fejlődésre, akkor nálunk erre is lehetőség van.
Szabadítsa fel és használja a teljes potenciálját, és érje el céljait!

Hogyan? Egy magával ragadó személyes élmény segítségével!

Accelium Challenge

Ha szeretne úgy csapatot építeni, hogy közben egy innovatív és játékalapú módszertan segítségével fejlődnek is a résztvevők, akkor az Accelium Challenge az intelligens választás!

A játékok, a gondolkodás és a kihívások együttesen kivételes digitális és személyes élményt nyújtanak a szervezet csapatai számára. Az Accelium Challenge élményét a cég igényeire szabjuk!

Hogyan működik a fejlesztés?

Az ideális az, ha a játékos felmérés és az igények átbeszélése után, kiválasztjuk milyen workshopokra, játékokra és milyen képességek fejlesztésére van szükség, majd indulhat is a kaland.  

A workshopok 1-4 órás etapokban zajlanak, általában kettő hetente, hogy legyen idő gyakorolni, azaz játszani.  

A workshopok megvalósíthatók akár online, akár élőben, akár csoportosan, akár egyénileg, akár szakemberrel, otthoni kényelemből, saját ritmusban haladva, a zseniális online megtalálható tananyag segítségével.