Accelium Játékalapú Felmérés

Accelium mesterséges intelligencia és játékalapú felmérés

Mi az Accelium Játékalapú Felmérés?

Az Accelium 360 felhőalapú rendszere a legfejlettebb értékelő technológiák hasznosításával valószerű, pontos és könnyen használható tesztkörnyezetet teremt, amely a játékos feladatok segítségével követi a viselkedési reakciókat és döntéshozatali folyamatokat, így megmutatja, hogyan gondolkoznak és működnek az emberek a szervezeten belül.

A hagyományos felmérési módszerekhez képest, a játékalapú felmérésnek köszönhetően, sokkal hatékonyabban szimulálja a valós kihívásokat, a felhasználókat pedig folyamatos aktív részvételre ösztönzi. A tesztelt játékosok logikai és stratégiai játékokat tanulnak meg, majd játékos feladatok sorát kell megoldaniuk. Mindenre kiterjedően gyűjtjük és elemezzük a felhasználói adatokat (például viselkedés, játékbeli teljesítmény, hibaráta, tanulási görbe). Ezután átfogó jelentést készítünk a készségek szintjéről, a döntéshozás stílusról és a viselkedési mintázatokról.

Végül pedig összehasonlítjuk az adatokat a helyi és globális referenciaértékekkel, így kaphatunk teljes képet a játékosok képességeiről és a bennük rejlő potenciálról.

Interjú Ehud Shacharral az Accelium Group vezérigazgatójával:

Ahogyan Ehud Shachar az Accelium Group vezérigazgatója mondta

Mindannyiunknak fejlődnie kell kognitív és érzelmi szempontból is, bővítenünk kell készségeink tárházát. Ebben a gyorsan változó világban elengedhetetlen a túléléshez, hogy fejlesszük önmagunkat, hogy megtanuljunk helytállni és alkalmazkodni.