Accelium Journey

Lebilincselő vállalati képzési programok

Mi a sikeres és hatékony csapat és egyéni teljesítmény titka?

Javítsa az egyéni és csapatteljesítményt, játékalapú képességfejlesztés segítségével!

Izgalmas utazás ez az emberi pszichében és a képességek erdejében.

Egy innovatív személyes vagy akár online szakemberrel (vagy anélkül) történő fejlesztési program, kiegészítve digitális tanulási folyamattal.

A tanulás és a növekedés kultúrájának kialakítása a szervezetben nem könnyű feladat. Az Accelium Journey egy átfogó digitális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy tanulási utakat építsen ki alkalmazottai számára. Használja ki a játékalapú tanulás erejét, hogy kritikus készségeket fejlesszen ki a szervezetében.

Az Accelium Journey élményét a cég igényeire szabjuk! 

Mi az Accelium?

Az Accelium Journey csapat- és egyéni szinten is támogatja azon kulcsfontosságú képességek fejlesztését, amelyekre a megváltozott és fegyorsult környezetben mindenkinek szüksége van. Segít a munkavállalóknak abban, hogy fejlesszék a gondolkodásukat, problémamegoldási és döntéshozási képességeiket, valamint hogy sokkal gyakorlatiasabbá és önállóbbá váljanak.

Olyan workshopokat kínálunk, mint a problémamegoldó workshop (ahol módszertani elemzés segítségével bontjuk a problémákat kisebb, hatékonyabban kezelhető elemekre), helyzetelemzési workshop (ahol a résztvevőknek különböző problémamegoldó perspektívákat mutatunk be, ezáltal fejlesztjük az együttműködési és kommunikációs képességeiket is), döntéshozatali workshop (ahol a résztvevőket priorizálással, időbeosztással, erőforrás-gazdálkodással és proaktivitással kapcsolatos kihívások elé állítjuk), rugalmas gondolkodás workshop (ahol a résztvevők megtapasztalhatják a környezeti változások és átalakulások különböző formáit, az ahhoz történő alkalmazkodást és hatékony működést). Fejlesztjük az elemzési képességeket, nyomás alatti teljesítményt, taktikai és stratégia gondolkodást, tervezést, hatékonyságot, rendszerlátást, rezilienciát, kockázatkezelést, gyors gondolkodást, erőforrás menedzsmentet, kreativitást, együttműködést és még sorolhatánk.

A workshopok után személyes elbeszélgetések keretében kapnak visszajelzést a résztvevők, a teljesítményükről és kapnak elemzést a játékokon alapuló felmérések eredményeiről. Majd megnézzük, hogyan fejleszthetik magukat a továbbiakban. Hozzáférést biztosítunk a több eszközre is optimalizált online felületünkhöz is, a játékok így bárhol és bármikor elérhetőek. 

Az Accelium Journey használható, akár csak digitálisan, saját ritmusban történő tanulással, akár Accelium szakemberrel, a mély és hatékony tanulás érdekében

Interjú Ehud Shacharral az Accelium Group vezérigazgatójával:

Ahogyan Ehud Shachar az Accelium Group vezérigazgatója mondta

Mindannyiunknak fejlődnie kell kognitív és érzelmi szempontból is, bővítenünk kell készségeink tárházát. Ebben a gyorsan változó világban elengedhetetlen a túléléshez, hogy fejlesszük önmagunkat, hogy megtanuljunk helytállni és alkalmazkodni.

ACCELIUM JOURNEY

A személyre szabott “utazás” biztosítja, hogy az alkalmazottak tapasztalatuknak, szintjüknek és érdeklődési körüknek megfelelő tartalmat találjanak. 

A gondolkodással kapcsolatos “online edzések” egyszerűen alkalmazhatók, követhetők és rövidek, 45 perctől egy óráig tartanak – így könnyedén beilleszthetők egy elfoglalt programba anélkül, hogy a munkából túlzottan kibillentené a munkavállalókat. 

Ha Accelium szakemberrel, csoportos tréningek keretében történik a fejlesztés, akkor 2-4 óra/alkalom időtartamúak lehetnek.

Videók, találós kérdések, esettanulmányok és maguk a játékok, a résztvevők motiválására és bevonására szolgálnak. 

Használata egyszerű, a tréningekhez kapcsolódó tartalmak mind digitálisak és hozzáférhetőek. Alkalmazottai bárhonnan, bármikor használhatják, függetlenül attól, hogy hol vannak.