Accelium TTT - Train the trainer

Legyen minősített Accelium Szakember!

Használja ezt a játékalapú innovatív módszert az ügyfeleinél!

Kínálja nekik a legmodernebb, játékalapú értékelési és készségfejlesztő megoldások átfogó készletét és rendszerét!

Használja ezt a játékalapú innovatív módszert az ügyfeleinél! 

Program szakembereknek és belső trénereknek, akik szeretnék, ezt az innovatív módszertant elsajátítani és használni a saját eszköztárukban.

Akár egyéneket, akár egy egész szervezetet képez, az Accelium innovatív módszert kínál olyan készségek fejlesztésére, mint az elemzés, a tervezés, a rugalmas gondolkodás, az ellenálló képesség és még sok más! Az Accelium hatékony módszertannal, élvonalbeli oktató alkalmazással, fejlett játékalapú értékeléssel és változatos magával ragadó tartalommal rendelkezik. 

Mi az Accelium TTT?

Ha ön tréner, coach, pszichológus, terapeuta vagy tanácsadó, és szeretné a szervezeti tanulási folyamatokat érdekes játékokkal megfűszerezni, hogy mély és a szokásokat megváltoztató tanulási élményt nyújthasson, jelentkezzen az Accelium TTT képzésére! 

Szórakoztató csapatdinamikán, innovatív technikákon és gyakorlati, személyes megközelítésen keresztül hasznos és konstruktív eszközöket sajátíthat el, így segíthet a tanfolyamain résztvevőknek elérni a maximális tanulási potenciált úgy, hogy közben lebilincselő élményeket kínál, megfelelő kontextust biztosít, odaillő kérdéseket tesz fel, visszajelzést ad és beindítja a reflektív, kritikus elemzési képességet. 

 

24 órás hozzáférés az eszközökhöz és az anyagokhoz: 

Az Accelium Coach alkalmazás lehetővé teszi a program résztvevőinek, hogy alkalmazzák és gyakorolják a workshopokon tanult fogalmakat. A 24 órás hozzáférésnek köszönhetően asztali számítógépeken és mobileszközökön, a gondolkodási készségek gyakorlása szórakoztató és tartós változásokhoz vezet. 

Válassza ki a fókuszt: ​

A virtuális coaching különböző készségekre összpontosít: elemzés és következtetések levonása, problémamegoldás, döntéshozatal, adaptív gondolkodás és még sok más. A tanulás “edzésekre” oszlik, amelyek mindegyike más-más játékot mutat be, és különböző stratégiákat és eszközöket tekint át.